Dissabte, 27 de febrer de 2021 - Edició 947
La República

Jordi Borràs sobre Miquel Buch: “No he vist un conseller més inútil en ma vida!”

Embolic a Egara durant la presentació de la comissió de l’auditoria sobre ordre públic dels Mossos

Redacció
Redacció 29/06/2020
Jordi Borràs, fotoperiodista | @elgatnegre007

Embolic al complex policial Egara aquesta tarda durant la presentació de la comissió de l’auditoria sobre ordre públic dels Mossos, amb la presència del conseller d’Interior, Miquel Buch, els alts comandaments dels Mossos, diversos sindicats i el Síndic de Greuges.

El primer rebombori ha sorgit quan un periodista de Sentit Crític ha denunciat que no l’han deixat entrar a la sala on es feia l’acte al·legant falta d’espai. Poc després, el periodista Quico Sallés ha assegurat en una piulada que hi havia llocs buits.

Després, el fotoperiodista Jordi Borràs ha esclatat quan ha sabut de la mà d’un altre periodista que cobria l’acte, Oriol Solé, que s’havia usat un tuit seu per a començar l’argumentació de la presentació de l’auditoria.

Borràs s’ha enfadat en considerar que s’havia descontextualitzat la seva publicació i ha recordat als responsables dels Mossos i d’Interior altres tuits seus “que segur que no citaran”. L’enrabiada ha estat tal que el fotoperiodista ha escrit: “Plegui, Miquel Buch, que no he vist conseller més inútil en ma vida (i el nivell estava alt, eh!).”