Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Joan Queralt esclata amb el judici a Trapero “El fiscal queda com manipulador”

|

- Publicitat -

El jurista i publicista Joan Queralt sol comentar els judicis més mediàtics a través de les xarxes socials i com a tertúlia a diferents mitjans de comunicació catalans.

Avui no ha estat una excepció, i ha anat piulat mentre es produïa la declaració del major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, en el tercer dia d’interrogatori i durant el torn de les defenses a l’Audiència Nacional.

Publicitat

Queralt ha lloat el paper de l’advocada defensora i ha assegurat que “el biaix del Fiscal és posat al descobert per la defensora: és una vergonya que gent com aquesta defensin la legalitat”.

I encara ha anat més enllà quan ha esclatat: “El fiscal queda com manipulador al dir que no consten als atestats diligències que sí que hi consten. No només és una falta enorme a la bona fe, sinó un incompliment de la llei: art. 2 LECr. Si no són imparcials, com volen tenir independència?”

El fiscal conservador Miguel Ángel Carballo ha estat el fiscal també dels casos dels nois d’Altasu, Tamara Carrasco i els CDRs.

Et pot interessar  L'Audiència Nacional obre diligències contra Arnaldo Otegi per l'assassinat d'un directiu de Michelin l'any 1980
Publicitat

Opinió

Minut a Minut