Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Joan Queralt deixa entendre que Marchena és masclista

|

- Publicitat -

El jurista i publicista Joan Queralt, que sovint participa en tertúlies als mitjans de comunicació catalans com a expert per a parlar del judici farsa que s’està celebrant al Tribunal Superior espanyol a Madrid, ha fet una piulada que ràpidament s’ha fet viral.

Queralt, que no sol tenir pèls a la llengua a l’hora d’analitzar tot el que passa dins la sala del TS i, especialment, del comportament dels jutges i de les acusacions, ha volgut analitzar els vergonyosos fets que han passat avui quan el magistrat que presideix la sala, Manuel Marchena, no ha deixat que una testimoni parlés de l’1-O, a diferència del que sí que van poder fer policies i guàrdies civils. Una acció que també ha enervat els Jordis que es queixaven d’aquesta manera.

Publicitat

El jurista, que va comentant el judici farsa al seu perfil de Twitter, ha deixat caure que “No és fàcil dirigir un judici. Menys si és el segon que es dirigeix a la vida. I menys encara quan tots sabem que el judici és el que és, perquè ho és i de què va. A sobre es creuen testimonis sensibles i intel·ligents. Apareix llavors l’autoritarisme, el biaix i la misogínia”. Queralt ha fet el tuit durant el descans del migdia del judici després dels testimonis de Jordi Pesarrodona i Marina Garcés, entre d’altres.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut