Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Jaume Fàbrega revalida la presidència de la Cambra de Girona per segon mandat consecutiu

La internacionalització, el talent, la transformació digital i la sostenibilitat seran els eixos del nou mandat

|

- Publicitat -

Jaume Fàbrega torna a ser el president de la cambra de Girona, després del suport que ha rebut per part del nou ple, que s’ha constituït aquest dimarts. Fàbrega repeteix mandat, ja que aquest és el seu segon curs al capdavant de la institució.

El president ha fixat la internacionalització de les empreses, la cerca del talent, la transformació digital i la sostenibilitat com els quatre eixos principals de la propera presidència de l’òrgan a Girona. En aquest sentit, Fàbrega ha cridat a aprofitar totes les oportunitats de desenvolupament econòmic i d’assistència, docència, investigació i transferència que oferirà el nou parc hospitalari “que ha de ser una referència a tota la demarcació”.

Publicitat

El ple ha quedat constituït avui amb els representants de 30 empreses de les comarques gironines escollides entre els diversos grups i categories, més cinc altres empreses a proposta de les organitzacions empresarials i deu més que són les que tenen una major aportació econòmica a la corporació. Tots plegats conformen el nou plenari de la Corporació.

La candidatura guanyadora que acompanya Jaume Fàbrega està composta per les següents persones: Jaume Guàrdia Pont, Lídia Vidal Juventench, Enric Dotras Ruscalleda, Gemma Coll Arnall, Joan Josep Ribas de Pouplana, Àlex Gilabert Vázquez, Lluís Periáñez Llatje, Mariona Serra Pagès, Josep Serra Puigdemont, Pepita Perich Pujol, Emili-Xavier Barba Ballester.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut