Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Investiguen l’aparició d’un cos trossejat dins una maleta en un contenidor a l’Eixample

|

- Publicitat -

Els veïns de l’Esquerra de l’Eixample, concretament els de la confluència entre els carrers Casanova i Aragó, s’han endut un bon ensurt aquest matí. A les 11 del matí, una persona ha trobat una maleta en un dels contenidors que, a l’interior, contenia un cos humà trossejat. Ràpidament, el testimoni d’aquest macabre fet ha alertat els Mossos d’Esquadra, que a hores d’ara investiguen el cas, mantenint-lo sota secret de sumari.

La policia catalana ha desplegat un ampli dispositiu per tal d’analitzar l’escena dels fets i buscar els primers indicis. La zona ha quedat totalment acordonada i tallada, segons ha avançat Betevé, fins que s’ha procedit a aixecar el cadàver.

Publicitat

Les primeres informacions només apunten al fet que la víctima és un home, ja que la part del cos que ha aparegut trossejada dins la maleta es correspon amb un tors masculí. El cas ha quedat en mans de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona, que investiga els fets.

Et pot interessar  Llibres i roses omplen de nou la Rambla de Barcelona per Sant Jordi: "És una tradició i s'hauria de fer sempre"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut