Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

Infermeres de Catalunya replica a Balcells que la vaga es manté i li retreu un “tracte diferent” amb l’aturada de metges

"Esperem que el motiu no sigui que som infermeres i dones... perquè això té un altre nom", ha etzibat el sindicat

|

- Publicitat -

Infermeres de Catalunya manté el torcebraç amb Manel Balcells, després que el conseller de Salut hagi posat com a condició per reunir-se l’aturada de la vaga indefinida. Les infermeres li han replicat que la vaga continuarà i li retreuen un “tracte diferent” amb l’aturada de metges.

“Amb ells no va practicar el xantatge i es va asseure a negociar des del primer moment”, ha criticat el sindicat aquest dimarts en una piulada a X. “Esperem que el motiu no sigui que som infermeres i dones… perquè això té un altre nom”, ha etzibat Infermeres de Catalunya.

Publicitat

El sindicat ha avançat que abans de plantejar-se desconvocar la vaga, primer cal parlar i arribar a acords. “Aquestes són les regles i no les podem canviar”, ha conclòs Infermeres de Catalunya, que fa uns dies ja va denunciar el “menyspreu” de Salut.

Et pot interessar  Balcells diu que no es poden comparar llistes d’espera de les diferents autonomies i li “costa creure’s” les de Madrid
Publicitat

Opinió

Minut a Minut