Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Indignació i impotència entre els afectats per les obres de la Sagrera: “No serveix de res que sigui gratis el trajecte”

|

- Publicitat -

Malgrat que fa dies que s’anuncien les obres de l’estació de la Sagrera, aquest dissabte molts usuaris desconeixien les alteracions que comportaran els pròxims 3 mesos. Aquest cap de setmana els combois de l’R2 i l’R11 inicien i finalitzen el seu recorregut a Montcada i Reixac, on hi ha un servei de bus cada 15 minuts fins a la Sagrera-Meridiana. Una de les passatgeres que l’ha fet servir és la Marta Planella, que calcula que trigarà quatre hores a arribar a Girona. Amb certa indignació i resignació, la jove ha criticat la manca d’informació, perquè erròniament ha anat a Sant Andreu. “No m’ha servit de res que sigui gratis el trajecte”, ha lamentat en al·lusió a l’abonament gratuït de Rodalies que deixarà de funcionar quan acabin les obres. Per aquest motiu conclou que la pròxima vegada, agafarà un tren AVE tot i que hagi de pagar.

La Marta no ha estat l’única indignada, ja que la majoria de passatgers que aquest matí han optat pel transport públic no sabia que s’havia habilitat un bus llançadora entre Montcada i Reixac i la Sagrera-Meridiana perquè els trens de l’R2 i l’R11 comencen i acaben el seu recorregut a Montcada i Reixac. De fet, s’han rebut moltes crítiques per la falta d’informació i del retard per arribar al destí.

Publicitat

Aquest és el cas de la Jeremy Sakamoto, que calcula que per arribar a Sant Celoni trigarà més d’una hora del que tenia previst. “No s’indica bé ni en l’aplicació, ni als cartells”, critica després de demanar consell als informadors de la parada ubicada a la Meridiana, just a l’altura de l’estació de la Sagrera-Meridiana. “Fins que arribes aquí, no ets conscient de tot l’embolic”, ha explicat tot queixant-se per la manca d’informació clara.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut