Diumenge, 5 de desembre de 2021 - Edició 1228
La República

[Imatges] Els CDR del Solsonès “instal·len” guillotines pel territori per la visita de Felipe VI

En un breu comunicat declaren que “Fora els Borbons lladres, puteros i ultres. Acabem amb aquesta monarquia rància i opressora!”

Gerard Sesé
Gerard Sesé 08/10/2020

Com si haguessin florit per la tardor, la comarca del Solsonès s’ha despertat avui amb tota una corrua de guillotines col·locades pel territori.

La firma de l’acció és el CDR del Solsonès que han fet arribar a La República les imatges amb un breu comunicat.

Els activistes independentistes expliquen que intenció és denunciar que “Catalunya no té rei” i recorden el càntic de la policia “a por ellos” i la defens que va fer Felipe VI al seu discurs del 3-O justificant la violència de la Policía Nacional i Guardia Civil l’1-O.

A més, l’acció del CDR també és en contra d’una “família corrupta i mafiosa que ha saquejat l’erari públic en benefici propi” i recorden que és “una monarquia imposada pel dictador, en contra de la voluntat popular de l’època”.

A més, consideren la corona espanyola com l’entitat que “dóna cobertura moral a la repressió continuada del nostre poble per part dels poders de l’Estat espanyol” i acaben aclamant: “El CDR Solsonès declara un “A per ell!”.

Per concloure avisen: “No tenim rei. Fora borbons lladres, puteros i ultres. Acabem amb aquesta monarquia rància i opressora!”