Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Illa reivindica l’aposta pel diàleg del primer govern de Felipe González: “Aquí tenim el govern més dèbil i no en volen”

|

- Publicitat -

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha reivindicat l’aposta pel diàleg del primer govern de Felipe González el 1982, tot i tenir una folgada majoria de 202 diputats. “Aquí a Catalunya tenim el govern més dèbil de la història de l’autogovern i no volen dialogar”, ha etzibat Illa en l’acte per commemorar el 40è aniversari de la victòria socialista a Espanya. “Potser no en saben”, ha ironitzat l’exdiputada i exdelegada del govern espanyol Teresa Cunillera. El socialisme català ha celebrat el triomf de González quatre dècades després i l’ha considerat “un punt d’inflexió i un moment màgic en la història d’Espanya”. “Va ser un moment de connexió amb un sentiment general de la societat espanyola”, ha assenyalat el líder del PSC.

Et pot interessar  Illa demana una rectificació a Trias per les seves paraules sobre el cop d'Estat del 23-F: "Una afirmació totalment desafortunada"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió