Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Illa carrega contra l’independentisme davant el desgavell del Govern: “És una falta de respecte per la ciutadania catalana”

|

- Publicitat -

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, davant del desgavell dins del bloc independentista veu l’oportunitat de posar més llenya al foc, carregant de nou contra l’independentisme. El líder socialista, ha demanat al Govern de la Generalitat que abandoni la “baralla permanent” i el “conflicte crònic” entre els dos socis de la coalició de govern.

Illa ha dit que “el Govern no governa i exporta el conflicte al Parlament”, cosa que considera una “falta de respecte als ciutadans de Catalunya”. “Amb els problemes que hi ha, la baralla permanent és el més allunyat del que convé, s’ha de demanar al Govern que faci la seva feina, que governi i deixi de barallar-se”, ha reblat. A més, ha criticat que el proper debat de política general es converteixi en una “moció de confiança” al president de la Generalitat, Pere Aragonès, “posada pels seus socis”.

Publicitat

Illa ha fet aquestes declaracions en entrar al Comitè Federal del PSOE que se celebra a Saragossa. Respecte la trobada, ha dit que servirà per “compartir polítiques en temps complexos, per reforçar l’aposta per les classes mitjanes i treballadores i seguir apostant per les transformacions estructurals, com la verda i la digital”. En aquest sentit, considera que aquest és el “rumb encertat” que va marcar el president espanyol, Pedro Sánchez, en l’últim debat sobre l’estat de la nació. El comitè també servirà, ha dit Illa, per “reflectir la diversitat i la pluralitat d’Espanya, que la reforça”.

Et pot interessar  Puigdemont amenaça de retirar el suport a Sánchez “si Illa fa un Collboni” després del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut