Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Iceta diu que valencians, catalans i balears no són una mateixa nació

|

- Publicitat -

Garbuix d’idees del secretari general del PSC, Miquel Iceta, que fa mans i mànigues per intentar justificar que el seu partit, a diferència del PSOE, reconegui Catalunya com a nació.

El gir centralista dels socialistes catalans i les ànsies per arreplegar vots de Ciudadanos, han acabat de matar el PSC catalanista de fa un parell de dècades i l’han convertit en un braç més dels tentacles de l’Estat per esclafar l’independentisme.

Publicitat

Iceta, en una entrevista al diari ultra La Razón, ha hagut de fer malabarismes per a justificar que Catalunya és una nació i ha tornat a introduir un “cafè per a tots”. Si bé la Constitución reconeix tres regions històriques, catalans, bascos i gallecs, Iceta ha assegurat que a l’Estat hi ha fins a 8 nacions i que “les ha comptat”.

De fet, en diu que hi ha 9 si es compta també Navarra. Molt mesetari això de “divide i venceràs”. Per Iceta, els valencians, catalans i balears no compartim la mateixa nació i, a més, amb tantes que hi compta, no considera els aranesos com una nació (Catalunya reconeix el seu dret a l’autodeterminació).

Et pot interessar  Illa promet l'impossible: assegura que defensarà els interessos de Catalunya sense "incomodar" el govern espanyol
Publicitat

Opinió

Minut a Minut