Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Iceta diu que “està preparat” per entrar al Govern

|

- Publicitat -

El primer secretari de PSC, Miquel Iceta, ha assegurat aquest dilluns que el PSC s’ofereix a les eleccions previstes pel 14 de febrer com a instrument del canvi en el Govern i que ell, com a candidat, s’imposa aquest repte personalment i té ganes de liderar-lo: “Estic preparat”.

Durant la seva intervenció al Consell de Federació del PSC de Barcelona, ​​Iceta ha celebrat que les enquestes indiquin que el PSC és un dels partits que a hores d’ara més està creixent, però demana anar més enllà: “El nostre objectiu en aquestes eleccions no ha de ser pujar, ha de ser el de tornar a guanyar. Aquest canvi és necessari”.

Publicitat

Iceta ha reiterat que l’actual ha estat una legislatura perduda i que “Catalunya no s’ho mereix com a país”, perquè creu que s’ha retrocedit en molts àmbits i que s’ha consagrat la divisió de la societat, de manera que crida a posar a Catalunya al lloc que es mereix i que torni a ser admirada i pionera.

Sobre els governs independentistes, ha dit que el PSC està disposat a perdonar, però que no poden oblidar perquè, a parer seu, hi ha hagut un projecte polític que ha fet mal a Catalunya: “Als mateixos que ens han dividit i diuen que volen seguir uns altres 4 anys, els diem: el vostre temps ha acabat, Catalunya necessita un Govern”.

“Vam haver d’esperar 23 anys perquè ens donessin la raó que el Govern de Jordi Pujol no era aigua clara. Jo espero que per donar-li la volta al Procés independentista no triguem 23 anys, sinó que aprofitem el 14 de febrer per portar novament a un socialista a la presidència de la Generalitat”, ha insistit.

Et pot interessar  Aragonès: "El projecte de Salvador Illa és Espanya i el projecte de Carles Puigdemont és Puigdemont"

Finalment, sobre la celebració de les eleccions el 14 de febrer després que aquest dilluns s’hagin reunit els grups per acabar de fixar les condicions de la jornada, Iceta ha demanat a la Generalitat que es prenguin totes les mesures per garantir la seva celebració, perquè “si es pot anar a la Cerdanya, a Liceu o a treballar, també es podrà anar a votar”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut