Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Granados assegura sentir “vergonya” de veure Torra darrere de Puigdemont

Assegura que ahir va sentir "vergonya com a catalana"

|

- Publicitat -

La portaveu del PSC en el Parlament, Eva Granados, ha assegurat sentir “vergonya com a catalana” de veure el president de la Generalitat, Quim Torra, darrere de l’expresident Carles Puigdemont com va passar el dissabte a Bèlgica.

En una entrevista aquest diumenge en Rac1 recollida per Europa Press, Granados ha lamentat que Torra “vagi més a veure a l’expresident català que als representants del poble en el Parlament” i que s’estigui només en una política dels gestos i no hi hagi gestió d’altres assumptes a Catalunya.

Publicitat

Així, la portaveu socialista ha assegurat que espera que “hi hagi més veus que vegin el nou Govern de Pedro Sánchez una oportunitat de passar pàgina” i ha apuntat que Puigdemont no té cap legitimitat política ni cap autoritat.

En aquest sentit, Granados ha recordat que qui té la legitimitat per negociar és Quim Torra, qui va ser votat en el Parlament i amb qui “s’han d’obrir negociacions també dins de Catalunya”.

També ha destacat que la Generalitat “no pot pretendre impulsar propostes recolzades per una minoria” i ha reiterat que solament representen a la meitat de la societat catalana i que primer s’han de generar consensos dins de Catalunya.

Així mateix, la portaveu del PSC ha defensat la votació d’un acord en el marc de la llei i ha reiterat que “els marges de negociació estan clars” de cara a la Comissió Bilateral que se celebrarà aquest dimarts entre la Generalitat i el Govern central.

Et pot interessar  El PSC acusa Junqueras de voler "desacreditar" Illa amb el 'cas Koldo' perquè "li tenen una mica de por"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut