Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Gairebé 150 guàrdies civils detinguts per narcotràfic

|

- Publicitat -

El periodista Josep Herrera ha denunciat una situació indignant que succeeix en els cossos policials. Com afirma Herrera, gairebé 150 agents de la Guàrdia Civil haurien estat detinguts per narcotràfic.

Aquest fet demostra l’estil dels cossos policials espanyols, que en comptes d’abanderar la lluita en contra la venda d’estupefaents, s’encarreguen de treure’n profit i apuntar-se al tràfic il·legal.

Publicitat

En concret, 148 agents han estat detinguts per la vinculació amb aquests delictes, cosa que demostra que manquen molts mecanismes per impedir-los dins dels cossos policials de l’Estat. També demostra el “ferm compromís” de l’executiu espanyol per depurar els cossos policials i garantir que facin un correcte desenvolupament de les seves funcions.

Aquesta informació s’ha filtrat gràcies a la pressió del diputat d’Euskal Herria Bildu, Jon Iñarritu, que va exigir al Gobierno que donés a conèixer el nombre de membres de la Benemèrita que havien estat detinguts per aquest motiu.

Herrera ha conclós afirmant que el nombre més gran de Guàrdies Civils detinguts es troba en les zones costaneres i subratlla Cadis com el lloc que n’ha detingut més en la darrera dècada.

Et pot interessar  Detenen a Barcelona un presumpte terrorista d'Estat Islàmic
Publicitat

Opinió

Minut a Minut