Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Foto] Puigdemont i Ponsatí ja són a terres catalanes

|

- Publicitat -

El president català a l’exili, Carles Puigdemont, i la consellera a l’exili, Clara Ponsatí, han compartit un missatge a les xarxes amb una fotografia des de Perpinyà.

El flamant eurodiputat explicava amb un text la imatge: “Hem entrat a Catalunya. Molt contents i emocionats de tornar a trepitjar terra catalana com a persones lliures, després de més de dos anys i tres mesos vivint a l’exili. Gràcies a tothom que ho ha fet possible”.

Publicitat

Demà dissabte 29 de febrer està previst un acte massiu independentista a la capital de la Catalunya Nord, actualment dins l’Estat francès, convocat pel Consell de la República i on està previst que els tres eurodiputats (també amb Toni Comín) catalans exiliats es dirigeixin a la massa a més de representants de partits i entitats independentistes. Es preveu una assistència multitudinària mai vista a Perpinyà amb unes 100.000 persones d’arreu dels Països Catalans.

Et pot interessar  Aragonès creu que Junts no exigirà el traspàs de Rodalies si governa perquè "no ho va prioritzar" durant la negociació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut