Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

[Foto] Puigdemont i Ponsatí ja són a terres catalanes

Els dos exiliats pengen a les xarxes una imatge des de Perpinyà

Gerard Sesé
Gerard Sesé 28/02/2020
Els candidats de Lliures per Europa (Junts) Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí comenten un dels cartells que explica la història de la UE. Imatge del 8 de maig del 2019 a Schengen. (horitzontal)

El president català a l’exili, Carles Puigdemont, i la consellera a l’exili, Clara Ponsatí, han compartit un missatge a les xarxes amb una fotografia des de Perpinyà.

El flamant eurodiputat explicava amb un text la imatge: “Hem entrat a Catalunya. Molt contents i emocionats de tornar a trepitjar terra catalana com a persones lliures, després de més de dos anys i tres mesos vivint a l’exili. Gràcies a tothom que ho ha fet possible”.

Demà dissabte 29 de febrer està previst un acte massiu independentista a la capital de la Catalunya Nord, actualment dins l’Estat francès, convocat pel Consell de la República i on està previst que els tres eurodiputats (també amb Toni Comín) catalans exiliats es dirigeixin a la massa a més de representants de partits i entitats independentistes. Es preveu una assistència multitudinària mai vista a Perpinyà amb unes 100.000 persones d’arreu dels Països Catalans.