Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

Forn estudia la possibilitat de presentar “un recurs extraordinari al TS” després de la sentència a Trapero

“Les proves que vaig aportar, els testimonis, la meva línia de defensa no difereixen en absolut dels que es van aportar a l’Audiència Nacional”

Redacció 26/10/2020
Joaquim Forn, a l'exterior del centre penitenciari de Lledoners / Òmnium

El pres polític Quim Forn ha anunciat avui que ell i el seu equip jurídic que el defensa davant la dura repressió espanyola estan estudiant la possibilitat de presentar “un recurs extraordinari al Tribunal Suprem” després de la sentència a Trapero i la cúpula dels Mossos de l’Audiència Nacional que els exculpava de tots els càrrecs.

El conseller empresonat ha contestat per escrit una entrevista per a Rac1 on explica que “no el sorprèn gens” el que ha passat i assegura que demostra que “el judici al TS no va ser just sinó una venjança” perquè les proves que va aportar, els testimonis, la meva línia de defensa “no difereixen en absolut dels que es van aportar a l’Audiència Nacional”.

També narra que a part del recurs extraordinari al TS, avui dilluns “presentarem un recurs d’empara davant el Tribunal Constitucional”.

A més, Forn assegura que la sentència de l’AN “és una clatellada en tota regla a les tesis de la Fiscalia que se sostenen en els atestats de la Guàrdia Civil i el Cos Nacional de Policia”.