Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Forn arriba a l’Ajuntament de Barcelona per realitzar tràmits abans del ple de dissabte

|

- Publicitat -

El regidor electe de JxCat a Barcelona Joaquim Forn ha arribat cap a les 16.22 hores d’aquest divendres a l’Ajuntament des de la presó de Brians 2 per presentar documents sobre la declaració de béns i activitats, cosa indispensable per a recollir la seva acta.

Ha arribat en un cotxe sense distintius policials enmig d’un fort dispositiu policial a la plaça Sant Miquel, on s’ubica una de les entrades a l’Ajuntament (la principal està a la plaça Sant Jaume).

Publicitat

Han acudit a la plaça per rebre’l membres del seu equip i del grup municipal, i Forn ha saludat ràpidament al baixar del cotxe, moment en què alguns ciutadans han cridat ‘Llibertat, presos polítics’.

Quan acabi els tràmits al consistori, serà transportat de nou a Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires, presó on va ser traslladat des de Soto del Real (Madrid) aquest dijous.

L’exconseller i extinent d’alcalde tornarà al consistori aquest dissabte per participar en el ple de constitució i investidura de l’alcalde. Després serà traslladat una altra vegada a la presó madrilenya, tal com ha ordenat el Tribunal Suprem.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut