Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024

Fi a un nou escàndol de la “justícia” espanyola: Dani Gallardo, en llibertat provisional

|

- Publicitat -

Fi a una nova xacra de la justícia espanyola: Dani Gallardo, en llibertat provisional. El jove de 23 anys feia un any i mig que estava empresonat pels disturbis en les protestes a Madrid contra la sentència de l’1-O.

Gallardo va començar a testificar el passat divendres 6 de novembre a l’Audiència Provincial de Madrid, i ho ha tornat a fer avui dimarts i el judici ha quedat vist per sentència. La decisió del jutge ha estat posar fi a la presó preventiva de Gallardo, que demostraria de nou un nou escàndol majúscul de les clavegueres de l’Estat per a reprimir i castigar els que donen suport a l’independentisme català.

Publicitat

La Fiscalia demana per a ell sis anys de presó per desordres, atemptat contra l’autoritat i lesions ha quedat vist per a sentència i el Tribunal no preveu emetre sentència fins al mes de desembre. Segons explica NacióDigital, l’advocat de Gallardo considera que aquest pas és una bona notícia de cara a una possible absolució.

El noi de Cadis, que sempre ha negat els fets, encara no se li ha notificat de forma oficial la resolució i no coneix els detalls exactes de la decisió del jutge. Ara, podrà esperar des de casa el desenllaç de tota aquesta nova manipulació del femer que és la justícia espanyola i la policia espanyola.

Et pot interessar  Rebutgen ajornar un judici contra manifestants per la sentència de l'1-O a l'espera de l'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut