Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Feijóo no ha fet cap proposta per Galícia en els 7 mesos que fa que és senador

|

- Publicitat -

Alberto Núñez-Feijóo, el president actual del PP i senador per Galícia, fa 7 mesos que ocupa el seu seient com a senador a la Cambra Alta. Tanmateix, en aquest més d’any i mig que fa que és senador, ha quedat constatat que l’únic que Feijóo busca és la confrontació directa amb el govern de Pedro Sánchez, ja que no ha registrat cap pregunta relacionada amb Galícia, la regió per la qual va ser escollit.

El passat mes de maig, Feijóo va ser escollit juntament amb Miguel Tellado per representar els interessos de Galícia al Senat espanyol, uns nomenaments que van despertar polèmica entre l’oposició dels populars, que els acusaven de buscar així un altaveu mediàtic amb què rebatre Pedro Sánchez cara a cara. Unes acusacions que ara, set mesos després, s’han corroborat, perquè en tot aquest temps el líder del PP només ha registrat dues consultes, i cap d’elles relacionada amb Galícia, tal com recull GaliciaPress.

Publicitat

La pàgina web del Senat, que mostra tota l’activitat parlamentària dels senadors, prova que l’activitat de Feijóo no ha arribat als mínims, ni tan sols per la gent a la qual representa. El líder popular no ha registrat cap qüestió escrita, que són les més comunes, i les dues consultes orals fetes anaven directament a qüestionar les polítiques de Sánchez. Feijóo, en la seva primera pregunta, demanava al president si considerava que el seu executiu estava a l’altura de les necessitats de les famílies espanyoles; la segona, preguntava si Sánchez continuarà reformant el Codi Penal per afavorir a membres del seu partit i socis de govern.

El mitjà Galicia Press va consultar el PP sobre la poca feina de Feijóo al Senat respecte a Galícia, i el partit va respondre sense cap mena de vergonya que el compromís de Feijóo amb Galícia “no es mesura amb iniciatives parlamentàries, sinó amb una vida sencera vinculada a la defensa de la seva comunitat autònoma”. Una resposta que sobta, perquè l’altre popular escollit juntament amb Feijóo, Miguel Tellado, ha registrat un total de 3 consultes orals i 19 preguntes per escrit, moltes d’elles molt específiques de Galícia.

Et pot interessar  L'Associació de Fiscals retreu a la Fiscalia General de l'Estat que els ocultés la petició d'un informe sobre l'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut