Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Escàndol: Els comuns tiren d’un perfil fals per atacar el Govern, TV3 i Oriol Mitjà

|

- Publicitat -

Ell es feia dir “El fill de la Joana” a Twitter. Una foto d’un mestís guapot vestit com de metge. Prepotent, setciències i, sobretot, molt crític amb el Govern sobiranista català, TV3 i, últimament, també amb el metge que forma part de l’equip que coordina l’estratègia institucional catalana per a fer front a la crisi pel nou coronavirus.

Joan Coscubiela, Marta Ribas i tot el seguici de perfils afins al món comú havien usat el perfil fals per a carregar contra tot allò que soni a sobiranisme i, sobretot, en plena pandèmia, que encara és més vil i roí. Militants que a la seva descripció diuen ser d’ICV o d’En Comú Podem n’havien compartit tuits com Victoria Geijo Marc Hortal Galí.

Publicitat

Resulta que el tal “Fill de la Joana” (que definia els patriotes com idiotes a la seva descrpció), segons una cerca exhaustiva de tuitaires tot el que ha publciat és fals fruit d’un estafador al servei d’un ideari polític.

A vegades era home i en d’altres dona, va desescriure llibres, ja que en una ocasió va dir que n’havia escrit 11 i mesos més tard va dir que n’havia escrit 5. Assegurava ser expert en història de l’URSS quan tocava debatre sobre comunisme i ser científic viròleg per carregar contra Oriol Mitjà. Ah, i la seva foto de perfil ha resultat ser un model de l’Ali Express.

De fet, la gran feina del metge català que ha deixat en evidència el govern de coalició entre PSOE i Podemos ha estat el punt de la ira dels comuns i, sobretot, del sector d’ICV. Sonat és que Joan Coscubiela en fes difusió d’un fil on explicava com es muntava un relat des de la Generalitat quan, justament el seu perfil estava creat per a distorsionar i construir un relat fals a l’opinió pública.

Et pot interessar  Albiach qualifica el decret del Govern per combatre la sequera de "presa de pèl" a la ciutadania

A les captures que ara us mostrem us ensenyem algunes de les perles d’aquest perfil fals i com l’entorn comú n’havia fet difusió.

Sobre Oriol Mitjà:

Imatge

Sobre la comunicació del Govern:

 

Imatge

Sobre la TV3:

Imatge

Les seves mentides:

Imatge

Imatge

Imatge

Publicitat

Opinió

Minut a Minut