Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1700
La República

Esbroncada del subdirector general de Protecció Civil per la filtració als mitjans del pla de desescalada

Sergio Delgado: “El que ha passat avui és una falta de respecte total”

Gerard Sesé 17/11/2020
Pla mitjà curt del subdirector general de Coordinació i Gestió d'Emergències, Sergio Delgado. 8 d'octubre del 2019. (Horitzontal)

El subdirector general de Programes en Protecció Civil, Sergio Delgado Molina, que s’encarrega de coordinar l’elaboració i implantació dels plans d’emergència de protecció civil, en aquest cas, les mesures anticovid, ha esclatat a les xarxes.

De perfil tècnic i sempre curós i precís de Delgado, ha fet que l’esbroncada a Twitter encara prengui més pes, ja que no sol ser el to habitual que usa.

Visiblement enfadat per les paraules que ha publicat, el subdirector general de Programes en Protecció Civil ha demostrat que els polítics han acabat amb la seva paciència després de la filtració als mitjans de comunicació del pla, encara no aprovat, de desescalada de les mesures anticovid.

Sergio Delgado ho defineix com “una manca total de respecte als tècnics i la feina que fem des de fa mesos” però també ho considera un greuge pels “ciutadans que mereixen tenir certeses i no rumors” i per les “activitats econòmiques afectades per aquesta enorme crisi”.