Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Esbroncada de Puigdemont a un usuari que l’acusa de “prendre el pèl” als catalans

|

- Publicitat -

Carles Puigdemont es reunia aquest dissabte a Perpinyà amb el Consell per la República per traçar un full de ruta de l’independentisme. El fet de trepitjar de nou terres catalanes ha fet que el president a l’exili hagi escrit al seu Instagram, una xarxa social que usa amb un to més distès i personal, contrastat amb el Twitter que és molt més polític, “olor de casa”.

Un usuari ha volgut respondre la publicació de l’eurodiputat català amb un desafiament: “preparat per tornar a prendre’ns el pèl, senyor Puigdemont?”. L’usuari, de nom Jaume Cardona, estiregassava així l’argumentari usat per alguns independentistes que no van digerir bé que JxCat fos la primera força sobiranista el 21-D del 2017. Aquests, asseguren que la victòria del president exiliat es va basar en una mentida: que tornaria a Catalunya si guanyava les eleccions.

Publicitat

Puigdemont ha esbroncat, com mai s’havia vist, a aquest tal Jaume Cardona: “Ja n’hi ha prou d’aquesta cantarella: et penses que som a l’exili i la presó per un engany? Per plaer? Per voler prendre el pèl a la gent? No et fa ni una mínima vergonya fer un comentari així? Et penses que no seria més fer més fàcil deixar-ho tot i refer la nostra vida? Però seguim i seguirem fins a assolir la República per compromís i fidelitat a Catalunya”.

Et pot interessar  Puigdemont vol la cessió del 100% dels tributs a canvi d'aprovar els pressupostos generals de l'Estat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut