Dimarts, 11 d'agost de 2020 - Edició 746
La República

Esbroncada de Puigdemont a un usuari que l’acusa de “prendre el pèl” als catalans

“Ja ni ha prou d’aquesta cantarella! Et penses que no seria més fer més fàcil deixar-ho tot i refer la nostra vida?”

Gerard Sesé
Gerard Sesé 07/07/2020
Pla mig de l'eurodiputat, Carles Puigdemont, durant el seu discurs a l'acte del Consell per la República a Perpinyà. Imatge del 29 de febrer del 2020

Carles Puigdemont es reunia aquest dissabte a Perpinyà amb el Consell per la República per traçar un full de ruta de l’independentisme. El fet de trepitjar de nou terres catalanes ha fet que el president a l’exili hagi escrit al seu Instagram, una xarxa social que usa amb un to més distès i personal, contrastat amb el Twitter que és molt més polític, “olor de casa”.

Un usuari ha volgut respondre la publicació de l’eurodiputat català amb un desafiament: “preparat per tornar a prendre’ns el pèl, senyor Puigdemont?”. L’usuari, de nom Jaume Cardona, estiregassava així l’argumentari usat per alguns independentistes que no van digerir bé que JxCat fos la primera força sobiranista el 21-D del 2017. Aquests, asseguren que la victòria del president exiliat es va basar en una mentida: que tornaria a Catalunya si guanyava les eleccions.

Puigdemont ha esbroncat, com mai s’havia vist, a aquest tal Jaume Cardona: “Ja n’hi ha prou d’aquesta cantarella: et penses que som a l’exili i la presó per un engany? Per plaer? Per voler prendre el pèl a la gent? No et fa ni una mínima vergonya fer un comentari així? Et penses que no seria més fer més fàcil deixar-ho tot i refer la nostra vida? Però seguim i seguirem fins a assolir la República per compromís i fidelitat a Catalunya”.

Relacionats