Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Es viralitza l’estafa d’un home que es va fer passar per un astronauta enamorat que volia tornar a la Terra

|

- Publicitat -

Les xarxes socials en van plenes. Un home ha estafat a una dona japonesa de 65 anys amb 4,4 milions de iens, que equival a 30.000 euros.

Així doncs, la dona, de la ciutat d’Higashi-Omi, ha denunciat un home per haver-la estafat fent-se passar per un astronauta rus que volia tornar a la Terra. La parella es va conèixer el 28 de juny a través d’Instagram i l’home i explicava que era un astronauta que treballava a l’Estació Espacial Internacional. El joc va seguir i els missatges es van començar a escriure per una altra aplicació de missatges anomenada LINE. A mesura que la confiança es va anar eixamplant, l’home li va demanar diners per a conceptes com les tarifes d’aterratge del coet que l’havia de tornar a la Terra.

Publicitat

Segons ha avançat la CCMA i segons explica la dona, l’home li deia frases com: “Vull començar la meva vida al Japó” o bé “Encara que ho digui mil vegades no n’hi ha prou, ho continuaré dient: t’estimo”.

Així mateix, la dona va declarar que se’l va creure en veure noms d’institucions reals com NASA o JAXA, l’agència espacial japonesa.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut