Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

ERC torna a preguntar a Sánchez amb quins aliats pensa aguantar la legislatura

|

- Publicitat -

Esquerra Republicana vol que el president de Gobierno, Pedro Sánchez, aclareixi en el Ple de Congrés d’aquest dimecres amb quins aliats pensa aguantar els quatre anys de legislatura que aspira a completar.

“Com té plantejada la Legislatura el Gobierno?” és la pregunta que el portaveu parlamentari d’ERC, Gabriel Rufián, ha registrat per al cap de l’Executiu en la sessió de control i que ha recollit Europa Press.

Publicitat

Rufián ja va avisar aquesta setmana al president que “sacrificar” a ERC per pactar amb Ciudadanos i salvar el cinquè estat d’alarma derivat del coronavirus podria suposar “portar-se per davant, potser de manera irremeiable, l’esperit de la investidura”.

És a dir, la supervivència del bloc de partits que va permetre a Sánchez seguir a la Moncloa després de les eleccions generals del passat 10 de novembre gràcies, entre d’altres, a l’abstenció dels independentistes catalans d’ERC, que va ser determinant.

Et pot interessar  La majoria independentista al Parlament perilla: el CEO situa el PSC com a guanyador amb 35-42 diputats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut