Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

ERC presentarà esmenes “amb voluntat d’acord” a una moció del PSC sobre la B-40

|

- Publicitat -

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha avançat que ERC registrarà avui esmenes a la moció del PSC sobre la B-40 que es votarà dijous al ple del Parlament. En roda de premsa després de reunir-se amb patronals i sindicats per abordar la situació de la negociació dels comptes, la consellera de la Presidència ha assegurat que a través de les esmenes intentaran “acostar posicions” i que les presentaran amb “voluntat d’acord”.

Vilagrà retreu al PSC que estigui “bloquejant” l’acord per “càlculs polítics” i per només un desacord sobre el tram del quart cinturó entre Sabadell i Terrassa. La consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, ha avisat que una pròrroga dels pressupostos durant tot l’any té “dificultats i mancances”.

Publicitat

Els macroprojectes dificulten l’aprovació

Tanmateix, Vilagrà assegura que el Govern ha arribat a un acord amb els temes que el PSC ha posat sobre la taula com el Hard Rock i aeroport de Barcelona, excepte amb el tram de la B-40. Vilagrà i la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, tenen previst reunir-se demà amb Junts i traslladen la negociació sobre el quart cinturó al Parlament, en el marc de la moció que els mateixos socialistes han presentat sobre infraestructures.

La consellera no ha detallat el contingut de les esmenes que ERC registrarà, però ha dit que són fruit del treball conjunt entre el Govern i el grup parlamentari per donar resposta a la moció del PSC. La setmana passada l’executiu català va traslladar una proposta als socialistes sobre la B-40, però que no ha satisfet al PSC.

Et pot interessar  Albiach situa el PSC i ERC com a "principals aliats" d'un "govern progressista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut