Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

ERC Mataró desautoritza Mundó vetant un periodista a la presentació del seu llibre

|

- Publicitat -

Carles Mundó, conseller represaliat per la virulència de l’Estat contra l’independentisme i condemnat per Tribunal Suprem a judici farsa contra l’independentisme, està presentant el seu últim llibre d’actualitat política titulat ‘El referèndum inevitable: Del judici endavant’. El llibre de Pòrtic Edicions ha assolit una molt bona xifra de vendes i l’advocat català encara segueix fent-ne presentacions arreu del territori català.

Aquest cop tocava a Mataró, capital del Maresme. Una presentació que no seria notícia si no fos perquè una de les persones convidades, el veterà periodista Manel Cuyàs, ha denunciat a les xarxes socials que ha estat vetat.

Publicitat

El periodista, que és de Mataró, ha explicat en una piulada des del seu perfil a Twitter que la secció local d’Esquerra Republicana no ha deixat a Carles Mundó convidar-lo: “Em van trucar de part de Carles Mundó per dir-me que li faria molta il·lusió que li presentés a Mataró el seu llibre” comença explicant. “Em van tornar a trucar al cap d’uns dies: Mundó estava desolat i avergonyit perquè ERC de Mataró m’havia vetat”.

La piulada ja s’ha fet viral. Cuyàs no ha volgut explicar (de moment) els possibles motius pels quals ha estat refusat a l’acte de la capital del Maresme.

Et pot interessar  ERC proposa formalment un cara a cara presencial entre Aragonès i Puigdemont "on sigui"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut