Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

ERC envia un missatge a la CUP de Berga: “Tampoc sembla que desobeeixin”

Els republicans responen així als qui critiquen que no hi ha desobediència al Parlament

|

- Publicitat -

El president del grup parlamentari d’ERC, Sergi Sabrià, no considera que la CUP de Berga estigui desobeint a l’ajuntament de Berga, on la seva alcaldessa, Montserrat Venturós, fou inhabilitada sis mesos per no despenjar l’estelada del balcó.

Sabrià, entrevistat pel programa Acció Política de TV3, assegurava que entén que els cupaires no considerin que JxCat i ERC estiguin desobeint al Parlament a l’hora de fer front a Llarena: “És el nostre soci permanent, per molt que ells s’hi neguin hem de trobar la via per col·laborar. És evident que som en un moment on tots plegats estem fent jocs de mans per superar la repressió que ens ve de fora, potser hi ha moments que costa trobar-nos i que la fórmula del Parlament pot no semblar-li desobediència, a mi la fórmula de Berga tampoc m’ho sembla però és respectable que la utilitzin i que l’alcaldessa pugui seguir endavant amb aquesta fórmula”.

Publicitat

La via que va escollir Venturós consisteix a mantenir-se al càrrec, però només exercint funcions polítiques mentre un altre regidor de la formació assumirà la firma jurídica.

Et pot interessar  Aragonès demana “no abaratir” la llei d’amnistia i aprovar-la com més aviat millor
Publicitat

Opinió

Minut a Minut