Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Enxampen d’amagatotis el president de la CEOE, Joan Rosell, visitant Junqueras a Lledoners

Joan Rosell ha demostrat un ultraunionsta convençut i no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de criticar el procés i l'1-O

|

- Publicitat -

El president de la Confederación Española Organizaciones Empresariales (CEOE), Joan Rosell, ha visitat Oriol Junqueras a la presó de Lledoners.

L’empresari unionista i molt crític amb el procés, l’1-O i el republicanisme, va visitar el pres polític acompanyat del líder sindical de l’UGT espanyola, Pepe Álvarez. Rosell pretenia que la seva visita fos discreta i no transcendís als mitjans però no ho va aconseguir.

Publicitat

La visita es va produir ahir dilluns i justament va coincidir amb una visita a la presó de diputats de la comissió de drets humans del Parlament basc. Per a cobrir aquest fet, hi havia desplaçada a Lledoners la periodista d’Euskal Telebista i va ser testimoni de la sortida del centre penitenciari del líder de la patronal i del sindicalista.

Els exabruptes de Rosell contra la independència

Rosell té un llarg historial de declaracions contra la independència de Catalunya: va arribar a dir que suposaria una “destrossa” de les relacions humanes, va amenaçar que les empreses “tardarien molt a tornar a Catalunya” després de l’1-O i va mostrar-se en contra del referèndum, ja que ell en sabia el resultat: “La majoria dels catalans no volen marxar, ni marxarem mai”. També ha estat el defensor d’una tercera via molt lluny d’un Estat federal: “Hi ha espais entre la submissió total i la independència”.

Et pot interessar  Junqueras retreu a Puigdemont que Junts trenqués amb el Govern: "La unitat es predica no abandonant governs"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut