Dissabte, 15 de maig de 2021 - Edició 1024
La República

Empar Moliner revela els comentaris masclistes contra Carme Forcadell al ple de fa un any

Avui dia 7 de setembre es compleix un any d’aquella llarga sessió de dos dies del ple del Parlament de Catalunya, també anomenat el “ple de la desconnexió” amb l’Estat. […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 07/09/2018
Carme Forcadell presidint el Parlament

Avui dia 7 de setembre es compleix un any d’aquella llarga sessió de dos dies del ple del Parlament de Catalunya, també anomenat el “ple de la desconnexió” amb l’Estat. El filibusterisme dels partits unionistes va arribar a tal extrem que les sessions van acabar a la matinada.

Amb mà de ferro i sortejant amb la legalitat del reglament de la cambra catalana, la presidenta del parlament Carme Forcadell, ara a la presó, va mantenir a ratlla, no sense pressió i esgotament, les males arts i maquiavèl·liques tàctiques de Ciudadanos, PP i PSC.

Amb motiu de l’efemèride, l’escriptora i periodista Empar Moliner ha fet un tuit que revela els comentaris masclistes de la bancada unionista contra Forcadell. Moliner assegura que els diputats nacionalistes espanyols es deien entre ells, per animar-se a seguir burxant la presidenta, frases com “Dale, dale, que està floja” i “Dale, dale, que ésta llora”.

Unes expressions que el mateix president Carles Puigdemont ha corroborat en un altre tuit.