Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Els tres plantejaments dels comuns en l’ampliació de l’aeroport del Prat: Espanya, Catalunya i el Prat de Llobregat

|

- Publicitat -

El politòleg Joan Mangues ha fet ua piulada comentant el punt de vista polític que els Comuns estan defensant, pel que fa a la proposta d’ampliació de l’aeroport del Prat. En aquest cas, ha comentat que considera que el partit no té un punt de vista coherent.

És a dir, s’ha centrat a mostrar que “Mentre a televisió surten a dir que defensen la Ricarda i acusen la Generalitat, a despatxos la proposta del Dora per destrossar mediambientalment surt d’AENA i del seu propi govern”. Així, ha subratllat les dues cares que la formació lila està tenint, ja que acusa el Govern de la Generalitat de no respectar al medi ambient, però no exigeixen el mateix tracte amb els seus socis a la Moncloa. Per tant, Mangues ha afirmat que no són coherents i, segons la seva opinió considera que “el trilerisme amb el tema de l’aeroport està sent ridícul”.

Publicitat

El politòleg ha volgut deixar clara la seva opinió amb una afirmació contundent: “Quin baix nivell” ha aclamat.

Aquesta piulada il·lustra un possible problema que poden tenir els comuns, ja que la seva política en l’àmbit estatal, nacional i municipal podria tenir diferents interessos i generar un conflicte dins del partit. Per tant, a més de debatre internament quina visió volen tenir en l’aeroport del Prat, Mangues ha evidenciat que considera que els cal seguir desenvolupant un discurs coherent que esclareixi l’agenda del partit.

Et pot interessar  Collboni diu que vol un acord pressupostari amb Colau però l'avisa que "primer van les polítiques i després les cadires"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut