Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Els socis de la Crida decidiran aquest dilluns si es converteix en una Fundació

|

- Publicitat -

La Crida Nacional per la República celebrarà el dilluns 28 una assemblea general en la qual decidirà si es converteix en una fundació política “amb la intenció de generar un debat de prestigi en tots aquells àmbits importants per continuar treballant per la independència i al servei” de JxCat, el nou partit de l’expresident Carles Puigdemont.

En un comunicat aquest divendres, ha explicat que a causa de la pandèmia l’Assemblea General es farà de manera telemàtica a partir de les 12.00 hores, s’aprovarà la gestió de la direcció, el balanç econòmic i s’exposaran “les raons i els requisits imprescindibles per a la transformació en fundació”. L’acte es podrà seguir a través del canal de YouTube de la Crida.

Publicitat

Un cop finalitzada l’Assemblea General, quedarà habilitat l’Espai Crida pel vot dels socis. Aquest mateix Espai Crida ha estat l’eina on els associats han participat amb esmenes, preguntes i suggeriments i on s’han pogut consultar i descarregar tots els documents relacionats amb l’Assemblea General. El govern de la Crida valora molt positivament la interacció amb els associats que han fet arribar prop d’un centenar de qüestions i precs. Unes peticions que remarquen que han estat contestades una per una i de manera individualitzada.

Et pot interessar  Junts, Vox, Cs i el PPC demanen la dimissió d'Ubasart i el PSC reclama que s'assumeixi responsabilitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut