Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Els sindicats i patronals d’obediència espanyola demanen a Aragonès els diners que el Gobierno es queda

|

- Publicitat -

Les patronals Foment del Treball i Pimec i els sindicats CCOO i UGT han fet arribar una carta al vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, per reclamar que els traslladi una proposta “urgent” de mesures per compensar els sectors econòmics afectats per la desescalada.

En un comunicat recorden que es van reunir amb el vicepresident el 13 de novembre per “tractar el malestar sobre el desenvolupament del diàleg social i la falta d’acords amb els agents” per debatre sobre les compensacions econòmiques i remarquen que es va acordar que el Govern els traslladaria “una proposta compromesa”. “15 dies després no hi ha hagut cap tipus de resposta de l’executiu”, lamenten, i demanen ara que es “concreti” els compromisos.

Publicitat

“Els agents econòmics i socials volem manifestar el compromís per contribuir a les millores necessàries dels mecanismes administratius i dels criteris per fer arribar els ajuts a les persones afectades, però volem tenir la certesa que els compromisos assolits es concreten i es porten a terme”, expliquen.

Et pot interessar  Aragonès, a la gola del llop, defensa l'amnistia, el finançament singular i el referèndum i avisa que "són inevitables"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut