Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Els partits espanyolistes registren una petició per investigar la “purga” als Mossos d’Esquadra: “És d’intenció política”

|

- Publicitat -

Vox, Ciutadans i PPC han registrat aquest divendres al Parlament una petició conjunta per crear una comissió d’investigació sobre la “purga” als Mossos d’Esquadra. Els tres partits volen, de nou, “aclarir” els canvis a la cúpula del cos, ja que consideren que el cessament d’alguns dels càrrecs té “una clara intenció política”. Així mateix, creuen que l’objectiu de tot plegat és “crear una policia a mida del Govern”, sobretot en els casos relacionats amb investigacions de corrupció a membres de l’executiu. La Mesa haurà de valorar si accepta la petició. El reglament del Parlament estableix que la comissió d’investigació s’ha de crear automàticament si és demanada per tres grups parlamentaris. Ara bé, el PPC és grup mixt.

Vox, Ciutadans i PPC ja van registrar una petició per crear una comissió d’investigació sobre els canvis a la cúpula dels Mossos. La proposta es va portar a l’últim ple del març i es va denegar.

Et pot interessar  Mossos de proximitat: la Policia Local dels pobles petits del Baix Empordà
Publicitat

Opinió

Minut a Minut