Dijous, 26 de novembre de 2020 - Edició 854
La República

Els Països Catalans es forgen a les universitats: Els alumnes d’Andorra podran fer pràctiques en centres catalans

Un pla que vol afavorir l’acostament dels universitaris andorrans a la realitat educativa de Catalunya

Avatar
Agències 18/02/2020
La consellera de Presidencia, Meritxell Budó,

El Consell Executiu de la Generalitat ha aprovat aquest dimarts subscriure un acord de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i la Universitat d’Andorra perquè l’alumnat de centre universitari pugui fer pràctiques en els centres educatius catalans.

Amb aquest acord, vigent fins al curs 2022-2023, es vol afavorir l’acostament dels universitaris andorrans a la realitat educativa de Catalunya, i al marge de les pràctiques en centres formadors, els alumnes també les podran realitzar en els serveis educatius i en les unitats dependents de la Conselleria.

Els alumnes realitzaran els crèdits de pràctiques en els centres i hauran de participar en l’observació i col·laboració en les actuacions pròpies de la institució i col·laborar amb els professionals de centre en la planificació, realització i avaluació d’activitats educatives.

La Conselleria d’Educació es compromet a coordinar la tutorització i l’oferta de places de pràctiques, a designar un tutor per a cada alumne i facilitar les places de pràctiques a la Universitat d’Andorra.

La universitat, per la seva banda, també ha de designar un professor responsable de pràctiques, col·laborarà amb els tutors de pràctiques dels centres formadors, ha d’acordar el pla de treball dels estudiants i els informarà de les activitats formació organitzades per la universitat.

Relacionats