Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Els Mossos manipulen l’acusació d’un altre jove independentista perquè sigui idèntica a la de Vivet, segons Alerta Solidària

|

- Publicitat -

Alerta Solidària ha anunciat que els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació paral·lela a la de Marcel Vivet que acusa un altre jove, l’Adrià, dels mateixos fets. Segons ha explicat l’advocat d’Alerta Xavier Monge, han constatat que tots dos casos -el de l’Adrià encara no ha arribat a judici- són pràcticament idèntics. A l’Adrià també se l’acusa de desordres públics i atemptat a l’autoritat per suposadament haver colpejat al braç dret el mateix agent el mateix dia. Davant d’això, denuncien un cas intencionat de “duplicitat” i pràctica “corrupta” en les investigacions i demanen la revocació de la sentència immediata contra el Marcel, l’arxiu i absolució de l’Adrià i una “depuració” de responsabilitats al cos policial i la Generalitat.

“Sabem i és evident que els Mossos d’Esquadra, la UCIP i la BRIMO coneixien la duplicitat de les investigacions, fins al punt que són els mateixos agents que les duen a terme”, ha afirmat Monge.

Publicitat

De fet, creuen que és perquè coneixien aquesta duplicitat que la Generalitat va retirar-se de l’acusació contra l’Adrià poc després del judici contra el Marcel.

Et pot interessar  El talp de la Guàrdia Civil als Mossos per l’1-O, detingut per blanqueig de capitals
Publicitat

Opinió

Minut a Minut