Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Els inscrits per la Diada ja freguen el mig milió

La manifestació de la Diada ha superat les 400.000 inscripcions aquest diumenge al matí, tal com han informat a l’ACN fonts de l’Assemblea, entitat que organitza la mobilització junt amb […]

Avatar
Agències 09/09/2018

La manifestació de la Diada ha superat les 400.000 inscripcions aquest diumenge al matí, tal com han informat a l’ACN fonts de l’Assemblea, entitat que organitza la mobilització junt amb Òmnium i l’ACM. Quan falten dos dies per l’11 de Setembre, ja hi ha més de 1.350 autocars contractats i les samarretes venudes superen les 260.000. La mobilització d’enguany recorrerà l’avinguda Diagonal de Barcelona sota el lema ‘Fem la República Catalana’, amb una “onada de so gegant” per simbolitzar el clam social per fer efectiu el mandat de l’1-O. Pel que fa als trams de la manifestació, la majoria tenen l’ocupació ‘alta’ o ‘quasi plena’, i ja no n’hi ha cap amb la franja de ‘mitja’ disponibilitat. Dels 37 trams, una desena ja estan completament ‘plens’.

Les entitats organitzadores pretenen crear una “onada de so gegant” que recorri tota la Diagonal. Així es demanarà als manifestants que facin silenci a les 17:14 hores de dimarts que ve, 11 de Setembre. L’onada de so recorrerà tots els trams -del 37 cap enrere-, des del carrer Castillejos fins a Palau Reial. A mesura que avanci, els manifestants hauran d’aixecar les pancartes i banderes i cridar per fer possible aquesta onada de so.