Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Els consellers d’ERC Vilagrà, Torrent i Jordà renuncien a l’acta de diputats per centrar-se en les conselleries

|

- Publicitat -

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, la d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, i el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, han renunciat a la seva acta de diputats d’ERC al Parlament per centrar-se en les seves tasques a cadascuna de les conselleries. Segons ha informat ERC, les seves renúncies es van registrar formalment aquest divendres. Per substituir-los, s’incorporaran al grup parlamentari d’ERC Eugeni Villalbí, Ángeles Llive i Jaume Butinyà. El grup ja ha iniciat els tràmits davant de la Junta Electoral per notificar les credencials dels tres nous diputats i preveu que es puguin incorporar ja al ple extraordinari previst per a la setmana que ve.

Eugeni Villalbí (La Sénia, 1978) va estar al capdavant de la secretaria general de Joventut de la Generalitat entre el 2006 i el 2011.

Publicitat

Ángeles Llive (Quito, Equador, 1974) és actualment cinquena tinenta d’alcaldia de Caldes de Montbui, on està al capdavant de les regidories d’Igualtat, Feminismes i Polítiques LGTBI+, Nova Ciutadania, Salut, Participació Ciutadana i Voluntariat, i Cooperació i Solidaritat.

Jaume Butinyà (Banyoles, 1970), que és bomber de la Generalitat des del 1995, va ser cap de llista per ERC a Banyoles en les darreres eleccions municipals. Va ser tinent d’alcaldia de la capital del Pla de l’Estany entre el 1999 i el 2007. També ha assumit responsabilitats al Consell Comarcal i a la Diputació de Girona.

Et pot interessar  Vilagrà, sobre l'intent de l'Audiència d'aturar l'amnistia: "No és cap sorpresa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut