Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Els comuns s’alineen amb l’Estat repressor i votaran a favor del suplicatori de Borràs

|

- Publicitat -

En Comú Podem votarà a favor del suplicatori sol·licitat pel Tribunal Suprem al Congreso per investigar a la diputada de JxCat Laura Borràs, segons han informat fonts dels comuns a Europa Press aquest dijous.

Les mateixes fonts han explicat que votaran a favor perquè “barrejar possibles actuacions fraudulentes en l’exercici de la funció pública amb la situació dels presos polítics no fa cap favor a la causa de la llibertat” dels dirigents independentistes empresonats.

Publicitat

A més, consideren que “impedir una investigació vinculada a un possible delicte de prevaricació i malversació només allunyaria encara més” a la ciutadania de les institucions, quan s’ha de treballar per recuperar la confiança, segons ECP.

Han assegurat que la seva formació va néixer defensant la transparència davant de qualsevol ombra de corrupció: “Ningú entendria que ECP convertís el Congreso en un escull per a la rendició de comptes”.

Borràs ha comparegut aquest mateix dijous al Congrés per presentar les seves al·legacions sobre el suplicatori que ha demanat el TS per investigar-la per presumptes delictes de frau a l’administració, malversació de cabals públics i falsedat documental.

La Taula del Congreso va rebutjar la pretensió de la portaveu de JxCat a la Cambra de paralitzar el procediment del suplicatori per investigar-la per a l’adjudicació de contractes en la seva etapa al front de la Institució dels Lletres Catalanes (ILC).

Et pot interessar  Colau confirma l’esmena xantatge a la totalitat dels pressupostos per forçar entrar al govern de Barcelona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut