Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Els comuns demanen a ERC que “pressioni” Torra per convocar eleccions com més aviat millor

|

- Publicitat -

La presidenta dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach, ha demanat aquest divendres a ERC que “pressioni” el president de la Generalitat, Quim Torra, i a JxCat per convocar eleccions com més aviat millor.

En declaracions als mitjans després de reunir-se amb treballadors del sector vitivinícola de Vilafranca de Penedès (Barcelona), ha sostingut que “no és moment de remodelacions de Govern, és moment d’eleccions”, i ho ha atribuït a la pugna per l’espai de JxCat .

Publicitat

“No està orientada a millorar ni donar resposta a la situació de necessitat de país, sinó que està dirigida a una purga política per baralles internes que tenen en el seu propi espai polític, preparar-se per a la campanya electoral i també veiem un viratge encara més a la dreta el Govern amb fitxatges com el del senyor Tremosa”, ha argumentat.

Albiach ha insistit que, segons la seva opinió, el Govern està esgotat i és imprescindible convocar eleccions un cop s’hagi deixat “encarrilada l’estructura sanitària” per fer front a la pandèmia i als possibles rebrots dels pròxims mesos.

La dirigent dels comuns també ha reclamat a ERC que “no es posi de perfil” en la negociació dels pressupostos generals de l’Estat (PGE), ja que creu que no es pot utilitzar com una cosa partidista ni electoralista.

Et pot interessar  Albiach assegura que els comuns volen "aliances progressistes" per "fer polítiques progressistes"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut