Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Els casos més estrafolaris i sorprenents a Catalunya de persones que s’han volgut saltar el confinament

|

- Publicitat -

Tant els Mossos d’Esquadra com les policies locals estan duent a terme operacons coordinades per tal de multar a totes aquelles persones que trenquen el confinament domicilari imposat per a evitar la propagació del nou coronavirus. El cos català de policia alerta a través de les xarxes d’alguns dels casos més sonats per donar a conèixer la picaresca d’alguns ciutadans que intenten esquivar les restriccions de l’emergència sanitària. Interior ha comunicat que ja s’han multat 2.805 persones per saltar-se el confinament del coronavirus.

Una disfressa de dinousaure

Publicitat

La Policia Local de Cambrils va denunciar el passat dijous una persona disfressada de dinosaure que ha protagonitzat diverses sortides darrera el celler de la cooperativa i per la riera.

Un servei sexual a Figueres

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un home a Figueres a quarts de dues de la matinada d’aquest passat divendres per haver trencat el seu confinament. Els agents han demanat el motiu pel qual anava caminant pel carrer i ell els ha assegurat que venia de fer un servei sexual a domicili. Davant d’això, l’home ha defensat que es tractava d’un servei essencial i els agents li han recordat les úniques ocasions permeses per sortir al carrer i que els serveis sexuals no es tractaven de cap necessitat essencial. A continuació, la patrulla dels Mossos ha formalitzat la denúncia i li han demanat que tornés a casa seva.

Una festa amb prostitutes

Els Mossos d’Esquadra han sancionat un conductor i tres prostitutes quan tornaven cap a Barcelona després d’haver realitzat aquest divendres un servei sexual en una festa en un poble de la demarcació. Els agents els han aturat quan estaven a punt d’entrar a l’autopista AP-7 a Maçanet de la Selva. Els quatre infractors viatjaven en una furgoneta Mercedes negra de nou places, però complint amb la normativa aprovada per evitar contagis, no podien anar més de d’una persona al vehicle, ja que no es tracta d’un taxi, que sí pot portar un acompanyant. Després un patrulla els ha acompanyat fins a l’estació de tren de Girona per evitar que viatgessin junts en el mateix cotxe. El vehicle ha estat aturat prop d’una hora just a l’entrada del peatge.

Et pot interessar  Troben caminant pel voral de l'AP-7 a Altafulla una dona desapareguda dos dies abans a França

Passejar una cabra com a mascota

Els Mossos d’Esquadra van denunciar dijous passat a Palafrugell (Baix Empordà) un home per passejar una cabra pel carrer i incomplir les restriccions de moviment del coronavirus. “Ni canaris, ni porcs vietnamites són excusa per sortir al carrer i trencar el confinament”.

Una orgia chemsex a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra van enxampar anit vuit homes amb un arsenal de drogues i preparats per fer una orgia en un pis de Barcelona, en ple estat d’alarma pel coronavirus. L’alerta es va rebre a les 22.30 hores de divendres en un domicili situat al districte de l’Eixample. Una patrulla de la policia es va personar a l’habitatge i, inicialment, va ser confosa com a participant de la ‘festa’. Les vuit persones a l’interior van confessar que volien fer una orgia i els agents van trobar grans quantitats de droga (cocaïna, speed, marihuana, pastilles i MDMA) en una de les habitacions del pis. Els vuit homes, amb edats entre els 23 i els 34 anys, van quedar detinguts per un delicte contra la salut pública i multats per saltar-se el confinament.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut