Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Els càrrecs electes independentistes llancen una campanya perquè la taula de diàleg sigui efectiva

|

- Publicitat -

L’Assemblea d’Electes de Catalunya, que agrupa els càrrecs electes de partits independentistes, ha llançat aquest divendres una campanya que busca fer “pressió pública” perquè la taula de diàleg entre governs sigui efectiva i doni resultats.

La campanya s’ha presentat en una roda de premsa en la qual han participat el president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep Maria Cervera, i representants de diversos partits, com Aurora Carbonell (ERC), l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, (JxCat), Mireia Vehí (CUP) i l’exalcaldessa de Badalona, ​​Dolors Sabater.

Publicitat

En un comunicat, han explicat que la campanya es basarà en el lema ‘Spain, Talk and Move’ (Espanya, parla i mou-te), que suposa un pas més enllà del lema ‘Spain, Sit and Talk’ (Espanya, seu i parla) que el sobiranisme defensava abans de l’acord per establir una taula de negociació sobre el conflicte.

Consideren que la taula de negociació ha de servir per parlar d’autodeterminació i amnistia, i que la campanya és necessària per fer pressió per “interpel·lar a altres electes de l’Estat, fent-los partícips i corresponsables d’una solució al conflicte polític”.

La iniciativa pretén apel·lar a electes de tot l’Estat i es basarà en accions conjuntes i coordinades per difondre el missatge amb l’objectiu que els càrrecs electes de la resta d’Espanya “formen part de la solució, formin part d’aquesta única sortida viable i dialogada”.

Et pot interessar  El Govern accepta estudiar moratòries a macroprojectes per la sequera però creu que no afectarà el Hard Rock
Publicitat

Opinió

Minut a Minut