Dimarts, 18 de gener de 2022 - Edició 1272
La República

El TSJC denota vergonya en publicar la sentència de Tamara a les xarxes

Evita publicar el seu nom i s’hi refereix com “una mujer”

Gerard Sesé 06/10/2020
Tamara Carrasco, amb el seu advocat, Benet Salellas.

De perillosa terrorista a l’absolució. Aquest és el calvari que ha viscut la jove activista de Viladecans, Tamara Carrasco, que ha estat víctima de la repressió policial.

Ella mateixa ho avisava al seu al·legat final: “he estat víctima d’un muntatge de l’Estat que necessita inventar-se que hi ha violència a Catalunya per a justificar la seva repressió”. I així ha estat. Tamara Carrasco ha estat absolta de totes les acusacions tal com us explicàvem avui.

Resulta, però, que al TSJC li fa escudella aquesta resolució i ha evitat citar el nom de la jove independentista. Així doncs, al seu perfil oficial de Twitter, el TSJC ha preferit amagar el nom de la coneguda activista i s’hi ha referit com “una mujer ha sido absuleta”.

I és que el mateix jutge titllava la investigació de la Guardia Civil de “poc seriosa” així com totes les acusacions que han caigut sobre Tamara Carrasco. Així doncs, el TSJC passa de puntetes sobre el cas, que esdevé una nova taca a la imatge del suposat estat de dret espanyol.