Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El sindicalista unionista dels Mossos desmenteix C’s: “No hem rebut instruccions per retirar llaços”

Toni Castejón desmunta la teoria dels nacionalistes assegurant que posar llaços "no és delicte"

|

- Publicitat -

El secretari general Sindicat de Mossos, Toni Castejón, conegut pels seus vincles amb el partit d’Albert Rivera, ha desmentit a Els Matins de TV3 la teoria de la conspiració del partit nacionalista Ciudadanos que assegura que els Mossos d’Esquadra són la “policia política” de la Generalitat en el cas dels llaços grocs.

Castejón ha desmentit categòricament que la conselleria de Miquel Buch hagi donat instruccions sobre el cas, “no n’hem rebut, col·locar llaços no és delicte. Retirar-los tampoc, el problema és si hi ha enfrontaments”.

Publicitat

El sindicalista, que lamenta que el cos s’hagi estat utilitzant políticament, ha denunciat la “campanya de desprestigi” que van rebre els mossos després dels atemptats de Barcelona i Cambrils de l’any passat, “ens vam quedar al·lucinats”. En aquest sentit, també ha titllat d'”estafa” la coordinació amb la Guardia Civil i la Policia Nacional durant l’1-O quan les patrulles del cos que s’apropaven als col·legis electorals veien, “sorpresos”, com “arribaven furgonetes i feien càrregues”.

Et pot interessar  Mossos de proximitat: la Policia Local dels pobles petits del Baix Empordà
Publicitat

Opinió

Minut a Minut