Dimarts, 9 d'agost de 2022 - Edició 1475
La República

El sindicalista unionista dels Mossos desmenteix C’s: “No hem rebut instruccions per retirar llaços”

El secretari general Sindicat de Mossos, Toni Castejón, conegut pels seus vincles amb el partit d’Albert Rivera, ha desmentit a Els Matins de TV3 la teoria de la conspiració del […]

Joan Solé 17/09/2018

El secretari general Sindicat de Mossos, Toni Castejón, conegut pels seus vincles amb el partit d’Albert Rivera, ha desmentit a Els Matins de TV3 la teoria de la conspiració del partit nacionalista Ciudadanos que assegura que els Mossos d’Esquadra són la “policia política” de la Generalitat en el cas dels llaços grocs.

Castejón ha desmentit categòricament que la conselleria de Miquel Buch hagi donat instruccions sobre el cas, “no n’hem rebut, col·locar llaços no és delicte. Retirar-los tampoc, el problema és si hi ha enfrontaments”.

El sindicalista, que lamenta que el cos s’hagi estat utilitzant políticament, ha denunciat la “campanya de desprestigi” que van rebre els mossos després dels atemptats de Barcelona i Cambrils de l’any passat, “ens vam quedar al·lucinats”. En aquest sentit, també ha titllat d'”estafa” la coordinació amb la Guardia Civil i la Policia Nacional durant l’1-O quan les patrulles del cos que s’apropaven als col·legis electorals veien, “sorpresos”, com “arribaven furgonetes i feien càrregues”.