Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El sector del taxi fa una marxa lenta contra Uber, Freenow i Bolt

|

- Publicitat -

Uns 300 taxistes segons xifres de la Guàrdia Urbana, 1.300 segons Élite Taxi, han protagonitzat una marxa lenta aquest dimarts amb els seus vehicles a Barcelona en contra de “l’aliança d’Uber, Freenow i Bolt”.

La manifestació ha partit del centre comercial Gran Via 2, a l’Hospitalet de Llobregat, ha passat per Gran Via, la plaça Espanya, els carrers Balmes i Pelai, i ha acabat a la plaça Catalunya.

Publicitat

El portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, ha explicat que aquesta és la primera vegada que el sindicat es manifesta amb una empresa que treballa amb taxis: “Això no és una guerra contra els vehicles de turisme amb conductor”.

Álvarez sosté que Freenow fa promocions i descomptes molt agressius, en les seves paraules, per als serveis de taxi, la qual cosa els posiciona com els dominants en el mercat i fa que els taxistes acabin treballant per a ells.

Élite Taxi s’ha desplaçat fins a l’oficina de Freenow, a la plaça Catalunya, i ha demanat als taxistes que hi treballen que se’n desvinculin perquè, segons el sindicat, Freenow no respecta “el dret a la competència”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut