Dimarts, 26 d'octubre de 2021 - Edició 1188
La República

El PSC es planteja votar en contra de propostes amb les que estan d’acord “a mode de queixa”

Tot i això, els socialistes consideren que qui “no té credibilitat” és el Govern

Redacció
Redacció 26/09/2019
La portaveu del PSC, Eva Granados, somriu al costat del líder socialista, Miquel Iceta

La portaveu del PSC-Units, Eva Granados, ha criticat el Govern perquè “no executa i no governa” i ha expressat que els socialistes estan “cansats” d’arribar a acords al plenari i que després no s’impulsin. Per tot plegat, ha avançat que, en aquesta ocasió, el grup de PSC s’abstindrà o fins i tot podria votar en contra de propostes de resolució sobre les quals estan d’acord a mode de queixa. D’altra banda, ha explicat que votaran que no a totes les propostes que no apostin pel diàleg dins la llei i que només tinguin a veure amb la “confrontació”. Granados ha respost al president del Govern, Quim Torra, que el que temen no és “la democràcia”, sinó la divisió i la fractura que s’aprofundeixi més”.

Granados ha insistit que si el Govern no pot fer “el que vol” el que han de fer és “plegar i convocar eleccions”. En canvi, ha explicat que des del PSC proposen “diàleg i bon govern”, amb la llei a la mà, per arribar a un acord “entre catalans” que es pugui votar més tard. Tot plegat, per evitar “més divisió”.

La portaveu socialista ha denunciat que tot i que han intentat transaccionar amb altres grups en polítiques d’infància o igualtat, al final tot es queda en verbs com “impulsar”. “Si es parlen de partides i compromisos, hi ha un tancament de caixes”, ha criticat.