Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

El PSC es planteja votar en contra de propostes amb les que estan d’acord “a mode de queixa”

|

- Publicitat -

La portaveu del PSC-Units, Eva Granados, ha criticat el Govern perquè “no executa i no governa” i ha expressat que els socialistes estan “cansats” d’arribar a acords al plenari i que després no s’impulsin. Per tot plegat, ha avançat que, en aquesta ocasió, el grup de PSC s’abstindrà o fins i tot podria votar en contra de propostes de resolució sobre les quals estan d’acord a mode de queixa. D’altra banda, ha explicat que votaran que no a totes les propostes que no apostin pel diàleg dins la llei i que només tinguin a veure amb la “confrontació”. Granados ha respost al president del Govern, Quim Torra, que el que temen no és “la democràcia”, sinó la divisió i la fractura que s’aprofundeixi més”.

Granados ha insistit que si el Govern no pot fer “el que vol” el que han de fer és “plegar i convocar eleccions”. En canvi, ha explicat que des del PSC proposen “diàleg i bon govern”, amb la llei a la mà, per arribar a un acord “entre catalans” que es pugui votar més tard. Tot plegat, per evitar “més divisió”.

Publicitat

La portaveu socialista ha denunciat que tot i que han intentat transaccionar amb altres grups en polítiques d’infància o igualtat, al final tot es queda en verbs com “impulsar”. “Si es parlen de partides i compromisos, hi ha un tancament de caixes”, ha criticat.

Et pot interessar  ERC, PSC, Junts, comuns i PPC coincideixen a reclamar un millor finançament en el primer debat preelectoral del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut