Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

El PSC acusa ERC Igualada d’estar darrere el mitjà “Igualada News”

|

- Publicitat -

El PSC està convençut que el mitjà local “Igualada News” és, en realitat, un perfil controlat per ERC Igualada, i demana explicacions urgents tant al partit municipal com a la candidata, Alba Vergés.

Els socialistes han dut a terme una extensa investigació al llarg del passat mes d’octubre els resultats de la qual apunten que membres d’ERC Igualada són darrere del mitjà “Igualada News”. Hi ha diferents indicis que porten a aquesta conclusió, per exemple que el mitjà comparteix servidor i direcció IP amb el web d’ERC Igualada. Tanmateix, el més revelador de la investigació és que la direcció on s’allotgen les pàgines d’Igualada News i el grup municipal també allotja el web de l’empresa d’un dels membres de la direcció d’ERC Igualada, que a més utilitza la mateixa plantilla de disseny que el mitjà, segons VeuAnoia. En aquests moments, no es pot accedir al web igualadanews.cat.

Publicitat

Davant aquests fets, que el PSC considera “inadmissible” perquè “pot tenir finalitats d’alteració de l’opinió pública i, per tant, és una actuació il·legítima i un perillós precedent per la democràcia”, els socialistes demanen explicacions “urgents”. “És una obligació moral i democràtica que la candidata d’ERC a Igualada, Alba Vergés, doni explicacions i reclamem que ho faci urgentment”, exposen.

Et pot interessar  Aragonès replica Puigdemont: “Es rendeix qui abandona el Govern a mitja legislatura i vota contra els pressupostos"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut