Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

El president de Mossos Constitucionalistas: “Un accident, un mal cop… no és exagerat dir que hi poden haver morts”

L’Ex Guardia Civil Ángel Gómez, el cap visible de l’agrupació ‘Mossos Constitucionalistas’, un unionista que té vincles amb l’extrema dreta i que segons alguns dels seus companys mostra una “exagerada […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 12/12/2018
Angel Gomez, mosso unionista

L’Ex Guardia Civil Ángel Gómez, el cap visible de l’agrupació ‘Mossos Constitucionalistas’, un unionista que té vincles amb l’extrema dreta i que segons alguns dels seus companys mostra una “exagerada manca d’higiene amb camises brutes i groguenques durant dies i que desprèn una olor corporal extremadament desagradable” ha amenaçat de manera indirecta a tots els manifestants republicans que es concentrin el pròxim 21-D.

I ho ha fet a un dels diaris que millor representa la caverna casposa unionista: ‘OkDiario’. En una entrevista ha assegurat que “el president de la Generalitat vol la via eslovena i això que va causar desenes de morts”. Gómez també assegura que “l’independentisme necessita l’enfrontament per l’impacte audiovisual” que genera.

I no es talla quan assegura que “no és exagerat pensar que hi pot haver morts. Hi pot haver enfrontaments físics com a França, pot haver-hi un accident, un mal cop, pot haver-hi mala fe… Hi pot haver una espiral de violència. Si hi ha un mort, aquesta part es pot veure legitimada per agredir a l’altra i tots sabem com comencen i acaben les espirals”.