Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El PP vulnera la presumpció d’innocència dels directors de TV3 i Catalunya Ràdio

Demana cessar-los per la investigació de l'1-O tot i que encara no han declarat al jutjat

|

- Publicitat -

La diputada del PP al Parlament Andrea Levy ha demanat aquest dissabte “la dimissió o el cessament immediat” del director de TVC, Vicent Sanchis, i del de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, perquè el Jutjat d’Instrucció 13 de Barcelona els ha citat a declarar el 23 de gener com a investigats en la causa pel referèndum de l’1-O.

En un comunicat, Levy ha avisat que preguntarà en seu parlamentària a la portaveu del Govern, Elsa Artadi, “si creu ètic mantenir-los en el càrrec” després de la citació i ha opinat que és molt greu que els directors dels mitjans públics catalans segueixin als seus càrrecs després de ser citats a declarar.

Publicitat

El mateix jutjat va citar a declarar a l’octubre la presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, i segons Levy aquestes citacions constaten “l’ús fraudulent que fan dels mitjans públics que paguen tots els catalans i solament sintonitzen ja aquells que són independentistes”.

Et pot interessar  El govern espanyol amenaça amb recursos al TC contra les lleis de memòria històrica dels governs del PP i Vox
Publicitat

Opinió

Minut a Minut