Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El PP té set de repressió i reclama a l’executiu de Sánchez que “actuï contra la Generalitat”

|

- Publicitat -

El líder del PP, Pablo Casado, ha reclamat al president de l’executiu espanyol, Pedro Sánchez, que “empari” la família de Canet de Mar que ha forçat un 25% de classes en castellà a una classe de P5 d’una escola del municipi. Casado ha exigit en declaracions des de Paraguay que el Gobierno “actuï contra la Generalitat i els violents”.

En aquesta línia, el vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Montesinos, ha demanat a Sánchez en una entrevista a Canal Sur Ràdio que truqui a Casado aquest mateix divendres per fer que “a Catalunya es pugui complir la llei”. En paral·lel, l’expresident espanyol del PP, Mariano Rajoy, ha dit a Onda Cero que en aquest cas el que seria “procedent” és que actuï la fiscalia perquè esperar que el Govern apliqui la sentència del TSJC voluntàriament “és perdre el temps”.

Publicitat

Segons Rajoy, el que fa que l’independentisme català no torni a declarar la independència és que es va aplicar el 155 quan ell governava. “El més important va ser que la gent es va adonar que la democràcia espanyola tenia instruments per defensar-la i els utilitzava”, ha afirmat.

Et pot interessar  El PPC allarga la mà a Junts per "entendre's" en l'impost de successions
Publicitat

Opinió

Minut a Minut