Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El PP amaga que l’agredit de JUSAPOL lluïa simbologia nazi i responsabilitza Torra de les agressions “per portar banderes”

Els populars mantenen la falsa versió exposada pels mitjans nacionalistes

|

- Publicitat -

La sotssecretària d’Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, ha afirmat aquest diumenge que el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, és el “responsable polític de dir que els CDR pressionin i després hi hagi agressions a persones per portar democràticament la bandera d’Espanya”. Levy, que amaga la simbologia nazi que lluïa l’agredit, exposa que l’individu fou “brutalment agredit” per portar la bandera d’Espanya” a Barcelona.

Levy ha lamentat que “una vegada més a Catalunya es vegi com es persegueix, s’hostiga i s’agredeix al dissident polític que no és independentista”, i ha indicat que des del PP estan “esperant que Torra i el Govern de la Generalitat condemnin aquesta agressió”.

Publicitat

La representant del PP s’ha preguntat “què passa a Catalunya que no pot haver-hi normalitat per portar la bandera d’Espanya” i se sigui “brutalment agredit” per això, i ha incidit que “el més democràtic” és que el Govern català “condemni aquesta agressió” i “no segueixi encoratjant, com va fer (Torra) als CDR a seguir en aquesta escalada de tensió i ruptura de la convivència a Catalunya”.

En aquesta línia, Levy ha assenyalat que el Govern “independentista” català “treballa en sentit contrari a la democràcia, la llibertat, el respecte i la tolerància cap als nostres símbols i democràcia”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut